Verslag Halloween 2022

Elk jaar na een wederom succesvolle Halloweenviering in speeltuin de Bras en de Indische buurt van Delft zucht de organisatie van HALLOWEEN@SPEELTUINDEBRAS: “Awwww, dit gaan we niet meer overtoppen.” En elk jaar weer, zo ook in 2022, blijkt dat er nog steeds ruimte is om de next level te bereiken.

De huizen in de Indische buurt die ieder jaar weer bereid zijn om dit wijkfeest een groot succes te laten zijn, hadden weer alles uit de kast gehaald. De kinderen genoten van de omvorming van een normaal rijtjeshuis tot een ware griezelwoning. De verkleding en schmink van de bewoners dwongen sommige kinderen om zich te verschuilen achter de ruggen van vader en moeder… zo eng!

Maar dat was nog niet alles, de “finale” bevond zich in de speeltuin zelf: Het SpeeltuinDeBras-Spookhuis! Nog grootser van opzet, nog meer duister en nog enger dan voorgaande jaren. Het viel op dat niet alleen kinderen gillend naar buiten kwamen, maar even zoveel vaders en moeders (met name moeders 😉).

Kortom, het was weer een supergeslaagde Halloween. Met de grootste dank aan alle vrijwilligers, applaus voor hen 👏!!!

En wederom zuchtte de organisatie nadat zaterdagavond iedereen was vertrokken: “Gaan we dit volgend jaar weer overtreffen?” Nou… wat denk je zelf 👻💀👻?

PS. Check de foto’s op de Facebook-pagina van speeltuin de Bras!!!