Engelen van de Bengelbeurs

Eind januari 2016 ontvingen we geheel onverwacht een mailtje met ongeveer dit als inhoud:

We hebben Speeltuin de Bras op het oog als goed doel voor onze kledingbeurs Bengelbeurs. Twee keer per jaar schenken we een deel van de opbrengst van de kledingbeurs aan een goed doel dat met kinderen heeft te maken. Dit jaar willen we de speeltuinen in Delft helpen. Is een extra bedrag welkom voor jullie speeltuin?

Vriendelijke groet,
De Bengelbeurs

Een gegeven paard kijk je niet in de mond, dus uiteraard hebben we hier direct enthousiast op gereageerd. Maar een klein beetje sceptisch waren we wel. We kenden de Bengelbeurs verder niet en engelen die ongevraagd een cadeautje komen brengen, anno 2016… een klein beetje gek was dat wel.

De gift van Bengelbeurs9 Mei 2016 gaat de boeken in als de dag dat Speeltuin de Bras heeft ondervonden dat er toch wel een paar engelen op deze wereld zijn. Een afgezant van de Bengelbeurs, Esther, kwam op bezoek om een “klein” cadeautje aan het bestuur van de speeltuin te overhandigen: een cheque ter waarde van € 1.250,- (!!!), te besteden aan extraatjes voor de kinderen van de speeltuin. Erover nadenken hoe we dit bedrag gaan besteden: dat is een taakje dat het bestuur graag op zich neemt!

Engelen van de Bengelbeurs, ook vanaf deze plek: ontzettend bedankt!