Verslag kerstfilm met verrassing

Kerstfilm 2014Verslag van Julia (8 jaar)
Vandaag was er een leuke middag in het buurthuis. Ik had mij opgegeven op de website van de speeltuin want er was een film en die film heet: Frozen. Om 4 uur ging ik naar het buurthuis om de film te kijken. Toen ik binnen kwam, was de kerstboom al opgezet en er waren prachtige lampen. De film Frozen ging over Elsa en Anna. Elsa had ijskrachten en raakte Anna. Maar toen was ze weg van kasteel Arendel (want Elsa en Anna waren prinsesjes) dus toen ging Anna zoeken………… maar verder verklap ik de film niet!

Gourmetten 2014Toen de film was afgelopen, gingen we gourmetten. We bakten vlees, uitjes en nog veel meer. We kregen ook een ijsje in een bakje. En nog een chocolade sneeuwpop. Om half 7 werden alle kinderen opgehaald. Ik hoop dat ze een fijne middag hebben gehad. En ik hoop dat ze volgend jaar het net zo leuk maken als nu.

Ik wens iedereen een fijn kerstfeest!!!!!!!!!!!!!!