Klusdag groot succes!

Klusdag_peuterglijbaanZaterdag 29 maart organiseerde speeltuin de Bras de eerste klusdag van 2014. De meeste bestuursleden met opgetrommelde familie en vrienden trokken ten strijde om de speeltuin weer een fris en fruitig aanzien te geven. Ze werden versterkt door vrijwilliger Diederik, die graag zijn steentje wilde bijdragen aan het opfrissen van de speeltuin. Diederik, ontzettend bedankt!
Er werd geschuurd, geverfd, geveegd, geknipt, geschroefd, gespoten en nog veel meer, met tussendoor lekkere bakjes koffie en kopjes thee, voorzien van een lekkere koek. Iedereen was goedgemutst, maar dat kon ook niet anders met het lekkere weer. Iets na het middaguur was het tijd voor wat brandstof in de vorm van broodjes ham en kaas, die we dankbaar met z’n allen tot de laatste kruimel oppeuzelden.

Klusdag_bankjesMaar er werd niet alleen geklust door de volwassenen, ook de meegebrachte kids droegen hun steentje bij. Nikki, Julia, Abel, Sietse, Stef, Sam, TJ en Isa hielpen heel graag mee, want het is natuurlijk ook hún speeltuin. En het resultaat mag er zijn, getuige de foto: op zulke vrolijke bankjes is het een stuk lekkerder zitten, ja toch!?
Al met al een zeer geslaagde klusdag, er is veel gedaan, maar… nog genoeg te doen. Hou daarom de site en de posters in de speeltuin in de gaten voor de volgende klusdag. We hopen dan op net zo’n grote opkomst als 29 maart, misschien in een iets andere samenstelling, iets meer vrijwilligers uit de wijk en iets minder bestuursleden.