Verslag nazomerspelen

NazomerspelenZaterdag 20 september vonden in speeltuin de Bras de Nazomerspelen plaats, in combinatie met een rommelmarkt en de zoektocht naar de Schatten van de Bras. De speeltuin had flink uitgepakt: de NUSO-bus vol met supercool speelmateriaal was ingevlogen, bezoekers konden zich tegoed doen aan heerlijke broodjes hamburger en pannenkoeken en – niet het minst belangrijk – de schietgebedjes naar de weergoden hadden hun doel bereikt: met een 20+ temperatuur, zonneschijn en met name droog weer was de dag al voor de helft geslaagd. De andere helft had betrekking op de grote stroom bezoekers en dan met name de kinderen. Kijk, van de gulle lach van één kind word je al blij, onnodig om uitleggen hoe dat voelt als er 40-50 zijn. Eén groot feest!

LuchtkussenHet luchtkussen was natuurlijk de grote eyecatcher, maar ook de skelters en de trikers werden continu bereden. De kinderen waren ook niet weg te slaan bij oerdegelijke spellen als de puntjessjoelbak, het airhockeyspel en de toren van Pisa. Met een spellenkaart konden de kinderen zelf uitkiezen aan welke spellen ze deelnamen én kregen ze een bekertje limonade en een snoepje als versnapering.

De Nazomerspelen zouden zonder de hulp van de vele vrijwilligers niet mogelijk zijn geweest. Het bestuur van de speeltuin de Bras wil dan ook namens de kinderen en alle andere bezoekers alle vrijwilligers ontzettend bedanken voor hun inzet. In 2015 zullen we zeker weer zo’n dag organiseren en we hopen dat we dan weer op jullie steun mogen rekenen.