Verslag zomerbuffet

Verslag van Andrea
Ter ere van de zomer was er afgelopen woensdag in de speeltuin een zomerbuffet georganiseerd.
Iedereen mocht aanschuiven en het was de bedoeling dat iedereen iets te eten mee zou nemen. Van tevoren konden kinderen zich bij Margo opgeven en meteen laten weten wat voor lekkers ze zouden meenemen. Tussen half vijf en vijf werd er steeds meer heerlijks de speeltuin binnengebracht. De magnetron draaide overuren en er stegen lekkere geuren op uit de speeltuin.

ZomerbuffetVanwege de hitte waren de tafels naar een schaduwplek gedragen. Al snel stonden de tafels vol, met kipkluifjes, sateetjes, meloen, komkommer, prikkertjes met tomaat en mozzarella, gehaktballetjes, stokbrood met smeerseltjes, mini knakworstjes, mini pizza’s, pannenkoeken, limonade, het kon niet op.

De ouders en broertjes en zusjes aten ook een hapje mee. De kinderen kozen lekkere dingen van het buffet en smikkelden dat op een kleedje in de schaduw op. Het leek wel een picknick. De ouders zaten gezellig bij elkaar.
Na het eten waren er nog ijsjes van Margo en werden de waterballonnen tevoorschijn gehaald voor extra afkoeling. Het was een erg geslaagd buffet, met prachtig weer en heerlijk eten. Volgend jaar weer?